Hiusyrittäjien risteily ja kesä tulee

Yksi iso syy siihen miksi olen ollut aivan poikki, on et mun viikonloput on ollut yhtä hulinaa.

Pari viikkoa sitten lähdimme lauantaina Suomen maskeeraajat ry:n edustustehtäviin Tukholman risteilylle. Olimme siis mukana hiusyrittäjien tapahtumassa ja tarkoituksena aloittaa yhteistyö selkeästi isomman ja kokeneemman yhdistyksen kanssa.

Meillä oli oma ständipaikka laivalla olleilla minimessuilla. Lisäksi pidimme molempina päivinä meikkidemoja.

Vaikka olimme pienellä tiimillä mukana, saimme hyvin huomiota ja tunnettavuutta yhdistyksellemme.

Risteilyllä oli yli 300 kampaajaa ja kymmeniä tukkureita ja edustajia.

Suomen maskeeraajat ry hallitus 4/7 edustaa 
@ginger8383 @ninah_hairandmakeup @ville.aikas




Melkein 2vrk laivan keinuntaa oli kyllä rankkaa ja kovasti jäi harmittamaan ettei Tukholmaa nähty kun laivan ikkunasta :(  Onneksi tax free:ssa pääsi vähän ostoksille ja muutaman voiteen ja meikin hankin itselle ja työpakkiin.

Sunnuntaina olin ihastuttavan ja supertaitavan Nina Honkasen meikkidemon mallina.
Kannustan kaikkia käymään ammattilaisen käsittelyssä, ainakin tärkeitä päiviä varten.
Suomenmaskeeraajat.com löytyy kaikki yhdistyksemme jäsenet ympäri Suomen.

Perinteinen smokey eye.


Kauneusmeikkien supernainen Nina Honkanen ***
Ripaus glitteriä luomiin ja meikki sopi täydellisesti iltaan :)







Nyt Kuopiossa vietetyn lomaviikon jälkeen (ja tuon ihanan auringonvalon) piristämänä suunnittelen innoissani tulevaa kevättä ja kesää! Joka vuosi kevään alkaessa tää aktiivinen suunnittelu alkaa :D Ikäänkuin talvesta selvinneenä haluaisin kokea ja nähdä mahdollisimman paljon.
Lapsillahan on lomaa yli 2kk ja itse olen suurimman osan kesästä töissä, joten yritän ripotella lomapäiviä jotenkin niin, että saatais kivasti myös yhteistä tekemistä.

Kesäkuussa haluaisin mennä esim. Riikan tai Vilnaan. Lyhyet lennot ja edullinen hintataso houkuttaa. Mietin myös Viron kylpylälomaa, mutta yllämainitun risteilyn vuoksi lentomatkustus tuntuu houkuttelevammalle kuin laivailu. Jostain syystä (Dubain syystä) Kreikka, Espanja yms. ei nyt nappaa, vaan mielessä on ihan erityylinen matka.

Heinäkuulle mies ehdotti mökille menoa. Se ei ole ihan minun juttuni, mutta toisaalta kotoa pitää päästä pois ja rauhallinen mökkiloma tekee varmasti hyvää koko perheelle. Meillä ei ole omaa mökkiä, eikä oikein lähipiirissäkään sellaista mitä voisi vapaasti käyttää. Vuokramökki on siis ainut vaihtoehto. Ollaan oltu useasti Hämeenlinnassa Könnölän mökeillä, mutta nyt voisi mennä ehkä kauemmaksikin. Lomarengas.fi kattelin jo jotain, mutta ei vielä ihan just meidän tarpeisiin sopivaa löytynyt. Vinkkejä saa antaa :)

Lapsivapaatakin on tarkoitus pitää! Toukokuussa suunniteltiin rakkaan ystävän kanssa muutaman päivän Dubain reissua. On ihan mieletöntä lähteä kahdestaan ja super harvinaista meille. Molemmilla on kolme lasta ja meidän välimatka 400km, eikä siis kovin olla aikaa saatu kaksin viettää.

Festareillakin on tarkoitus käydä ja ostin Flow:hun liput. Elokuussa on myös Cheekin keikka Lahdessa <3  Ihanaa, mahtavaa kun on kaikkea kivaa tulossa! Kesäkesäkesä <3 <3 <3

Tässä kaikessa innostuksessa ajattelin myös juhlia pitkästä aikaa omia synttäreitä huhtikuussa. Haluaisin pitää juhlat kotona ja tarjoilla vieraille itse kokkaamani illallisen. (ja tätähän on siis jo toivottu!) Eikös sitä voi juhlia, vaikka ei pyöreitä täytäkään? Ja nyt tietenkin vielä enemmän haluaa olla ystävien kanssa, kun on nämä muuttosuunnitelmat. Katsotaan, kaikki vielä auki, mutta suunnitelmia on paljon.








-Minna
           























Ripaus glitteriä luomiin ja meikki sopi täydellisesti iltaan :)









Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit