Maailman paras paistettava juustokakku

Juuri parhaillaan on juhlaleipomiset poikien 10-v synttäreille menossa, joten ajattelin jakaa maailman parhaan (ja kaloripitoisimman) valkosuklaajuustokakun ohjeen. Kehittelin tämän reseptin vuosia sitten ja tätä on tarjottu häissä, rippijuhlissa, synttäreillä ym. Tämä on aina se ensimmäinen toive, kun suunnitellaan tarjoiluja :)

12-14 hlön kakku

Pohja:

300g Digestive keksejä
100g voita
3rkl tummaa kaakaota

Täyte:

400g Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
0,5dl sokeria
2dl vispikermaa
2 kananmunaa
250g valkosuklaata

Murustele keksit, lisää joukkoon sulatettu voi ja kaakaojauhe. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Notkista tuorejuusto sokerin kanssa vatkaimella. Lisää munat yksitellen. Sulata valkosuklaa kerman kanssa (sulaa jo tosi alhaisessa lämmössä, varo ylikuumentamista). Lisää kerma-suklaaseos täytteeseen. Vaahdota seos kuohkeaksi.

Kaada täyte pohjan päälle.
Paista 180 asteessa 35-40 min.

Koristele tuoreilla marjoilla.



PS. Testaan näitä juhlia varten myös ensimmäistä kertaa raakakakun.
Ohjeena käytän ihanan Iidan reseptiä:

https://www.lily.fi/blogit/iidan-matkassa/nopein-ja-yksinkertaisin-raakakakku-ikina


Herkullisia hetkiä!

-Minna

Kommentit

Suositut tekstit